Saturday, 29 October 2011

Menyampah !

Urghh ! Aku benci bet0l kal0 dy mengarah + kut0k aku . Macam kau pandai sangat lah na buad semua benda . Watepak men . Kau 2x5 jea nan aku , memekak pulak . Kau fitnah aku ,aku maafkan sebab dia b0le trima aku lagi . Kau patut bersyukur lah ! Tapi , kal0 kau buad lagi . S0ry lah . Memang semua 0rang selalu buad salah . Tapi kau patut sedar akan kesalahan kau . Bukan buad lagi kesalahan kau tu . Kau setan tahu tak ? Ta de hati per0t ! Ta berperikemanusiaan langsung ! Kau buad benda tu sebab na test kesetiaan aku ? Tu je ? Kau tu pat0t test kesetiaan kau dulu ! Cermin diri kau sendiri ! Jaga tepi kain kau lah laki ! Macam mana aku ta benci lelaki kal0 kau buad aku cam ni ? Kau ney tadea maruah ke ? Buad malu kaum sendiri . Hish !

Friday, 28 October 2011

Malas na baca buku . =..=''

Minggu depan samb0ng exam pulakk . Manusia macam aku ney na bukak buku ? Puihh ! Member aku kata kal0 aku bce buku ,memang kiamat lahh . #kurang aj0r -,- Aku ney memang ta suka membaca . Sebab nanti aku tid0 . Pelik an ? Bese lah ,aku kan gila . xD hurm , cakap pasal exam . Jumaat lepas aku exam math paper 2 . Gila gaban susah lah ! S0alan macam na bun0h aku jea . Semalam cikgu gertak aku pasal kertas math tu . Perkhh ,malu seyhh . Dah lah sk0la tadea electrik . Hujan pulak tu . Aku citer cerita hantu kat kawan-2 . Si Fakhrul tu cam nak nages jea . Aku gertak sikit , memang menjerit lah dy . HAHAHA! Na buad lagi lahh . :)

Monday, 24 October 2011

Saya b0san gila-gila !

0keyy . N0thing t0 d0 . My per0t dah berbunyi dan saya lapar . (padahal baru je makan) -.-
Hurmm , kata b0san . Tapi sebenarnye banyak lagi keje na buad . Just malas . (pasang lagu "The Lazy S0ng") memang LAZY lahh kan ? xD Sekarang final exam . Semua sib0k bce buku , saya sib0k menghadap lappy . #banggenya ! -,-"
Dah ar malas na menaip panjang-panjang .

Assalamualaikum ~

Cinta ? Think again !

0keyy . Cakap pasal cinta , aku dah menyampah . Hati aku dah TERTUTUP untuk terima lelaki dalam hid0p aku . Bukan maksud aku benci lelaki . Tapi cuk0plah sekadar sahabat . Semua percintaan mesti akan berakhir dengan penderitaan . Mula-2 c0uple best jea . Bila b0san , pe lagi . Start lahh tunjuk belang masing-2 . Curang bagai . Tu lahh 0rang yg ta tahu ape tu cinta . Jangan sebut perkataan tu kalau k0rang ta tahu apa maksud sebenarnye . Masa minta c0uple tak lain ta bukan d0rang akan cakap "saya tak akan tinggalkan awak" . "Saya tak akan pernah benci awak" , "Saya akan jaga awak sampai saya mati" . Last-2 , "kita putus" , "Aku benci kau" , "Kau sapa dalam hid0p aku?" HAHAHA ! Gila kelakar bila dikenangkan balik . Tu k0rang kata cinta ???? Ta patut lahh ! Haishh , baik aku st0p sebelum aku start tulis benda yg bukan-2 . -,-"

Bye-bye . Assalamualaikum ~ :)

I'm New Here !

0keyy . Aku da penat buad bl0g . Tadi dah buad 1 . Tapi ta tahu lahh nape ta b0le mas0k . 4 jam aku mengadap lappy ney . Adess . Letih . Aku ta makan dari pagi sebab bl0g ney . 0keyy , tu jea . Bye xD