Tuesday, 15 November 2011

Apa nak buad ?

Apa nak buad . Ada s0rang ex-b0yfriend aku ney add aku . Dulu time kita0rang putus ,dia UNFRIEND aku . Apa lagi , aku bl0ck dia trus . Tadi aku bukak FB ,dia add aku . Dia buad acc0unt baru . Aku ta sedar pulak tu dia . Then , dy chat nan aku . Aku bukak FB mak aku and samakan gambar dia nan ex-b0yfriend aku . 0MG , memang dia . Huishh ! Apa dia nak . Dia cakap dia 1Adil . Memang lah ada budak kelas 1Adil nama sama nan dia . Tapi muka tak sama . Cara dia taip p0n aku dah tahu tu ex aku . Hurmm ,tape lah . Dia tahu menipu ,tapi tak cuk0p bag0s lagi . Aku tahu dia macam mana ,sebab aku pernah bercinte nan dia . Dia tu suka cari gad0 nan aku lah . --'

No comments:

Post a Comment