Monday, 23 January 2012

I still l0ve y0u , but I have t0o f0rget y0u

Kayy . Tajuk kat atas tu memberi makna yang sangat besar pada aku . Aku still sayangkan dia , tapi aku kena lupakan dia . Tragis tak ?? Aku terpaksa sebab masalah peribadi aku . Aku mencarut kat status aku , sebab dia kata dia tak suka perempuan mencarut . S0 , aku sengaja buad camtuhh . Suapaya dia benci kat aku . Papepun , hanya Tuhan saja yang tahu aku MASIH suka kat dia . Nama lelaki tu aku tak b0leh bagitahuu . Secret babe ;D Kayy , sampai disini saja . Byebye . Assalamualaikum & selamat sejahtera :')

Friday, 30 December 2011

PmR (╥﹏╥)

0keyy . Aku dah lama tak update bl0g . S0rry , aku tengah cuak gila vavi ney . Lagi berapa ari jea nak sek0lah . And aku pmr candidates (╥﹏╥) . I DON'T LIKE ITTTT !!!!!!!! Aku rasa nak spamm banyak-2 . Tensi0n !!! Aku nak masuk tadika balik ! (╥﹏╥) (╥﹏╥) (╥﹏╥) (╥﹏╥) (╥﹏╥)
Btw , aku nak ice blanded vanilla :3 tetibe je mengidam . Hurmm . Dah err . Malas nak taip banyak-2 . Byebye <3 Assalamualaikum ~

Tuesday, 15 November 2011

Apa nak buad ?

Apa nak buad . Ada s0rang ex-b0yfriend aku ney add aku . Dulu time kita0rang putus ,dia UNFRIEND aku . Apa lagi , aku bl0ck dia trus . Tadi aku bukak FB ,dia add aku . Dia buad acc0unt baru . Aku ta sedar pulak tu dia . Then , dy chat nan aku . Aku bukak FB mak aku and samakan gambar dia nan ex-b0yfriend aku . 0MG , memang dia . Huishh ! Apa dia nak . Dia cakap dia 1Adil . Memang lah ada budak kelas 1Adil nama sama nan dia . Tapi muka tak sama . Cara dia taip p0n aku dah tahu tu ex aku . Hurmm ,tape lah . Dia tahu menipu ,tapi tak cuk0p bag0s lagi . Aku tahu dia macam mana ,sebab aku pernah bercinte nan dia . Dia tu suka cari gad0 nan aku lah . --'

Thursday, 10 November 2011

Bye-bye Exam !

Muahahahah!! #jahatnye . Exam finally 0ver ! But , result ter0kk . 3C bhai !! Huh , nasib baik mak aku ta marah . Kl0 tak , mati aku . Aku ta berapa paham lah pasal markah periksa ney . Sekejap 75 dah A . Sekejap 80 A . hurm , aku nak 60 dah B . Senang sikit ! xD
Papep0n , aku tak sabar na pegy 0uting nan kekawan ! <3

Tuesday, 8 November 2011

:'(

Ta sangke dy buad aku cam ni . Aku rasa diperb0d0hkan lagi . Sekali lagi hati aku dipermainkan 0leh lelaki . HAHA! Na mati , tapi ta mati-2 p0n aku ney . Ta sanggup na id0p lagi . :'(

Thursday, 3 November 2011

Sedih (╥﹏╥)

0keyy . Naik gila aku dibuadnya . Dy ta ambik kesa LANGSUNG pasal aku dah . Perkhh! Superb giler la . Bila aku 0nline ,dy cepat-2 0ff . Wahh :'( !! Fine , reda jelah . Maybe dy lelaki TERAKHIR aku akan cinta . H0pefully ,dy paham perasaan aku . Aku kecik aty sangad nan dy . Perlukah aku lepaskan dy ? First time aku nanges sebab laki . Erhhh! Ta sukanya ! ಥ_ಥ
Dy pandang aku lain macam jea . Aku na cakap nan dy ,dy bla cm tu jea . Aku tadea tmpat na luahkan perasaan . S0 , bl0g ney lah satu-2 nye diari aku . Ramai b0le bce . #malu .
Hurm ,pape p0n . Dy tahu perasaan aku ,dy ptt h0rmat lah sikit . Ta suka aku cakap . Jangan buad aku sakit . :'(

Saturday, 29 October 2011

Menyampah !

Urghh ! Aku benci bet0l kal0 dy mengarah + kut0k aku . Macam kau pandai sangat lah na buad semua benda . Watepak men . Kau 2x5 jea nan aku , memekak pulak . Kau fitnah aku ,aku maafkan sebab dia b0le trima aku lagi . Kau patut bersyukur lah ! Tapi , kal0 kau buad lagi . S0ry lah . Memang semua 0rang selalu buad salah . Tapi kau patut sedar akan kesalahan kau . Bukan buad lagi kesalahan kau tu . Kau setan tahu tak ? Ta de hati per0t ! Ta berperikemanusiaan langsung ! Kau buad benda tu sebab na test kesetiaan aku ? Tu je ? Kau tu pat0t test kesetiaan kau dulu ! Cermin diri kau sendiri ! Jaga tepi kain kau lah laki ! Macam mana aku ta benci lelaki kal0 kau buad aku cam ni ? Kau ney tadea maruah ke ? Buad malu kaum sendiri . Hish !