Friday, 30 December 2011

PmR (╥﹏╥)

0keyy . Aku dah lama tak update bl0g . S0rry , aku tengah cuak gila vavi ney . Lagi berapa ari jea nak sek0lah . And aku pmr candidates (╥﹏╥) . I DON'T LIKE ITTTT !!!!!!!! Aku rasa nak spamm banyak-2 . Tensi0n !!! Aku nak masuk tadika balik ! (╥﹏╥) (╥﹏╥) (╥﹏╥) (╥﹏╥) (╥﹏╥)
Btw , aku nak ice blanded vanilla :3 tetibe je mengidam . Hurmm . Dah err . Malas nak taip banyak-2 . Byebye <3 Assalamualaikum ~

Tuesday, 15 November 2011

Apa nak buad ?

Apa nak buad . Ada s0rang ex-b0yfriend aku ney add aku . Dulu time kita0rang putus ,dia UNFRIEND aku . Apa lagi , aku bl0ck dia trus . Tadi aku bukak FB ,dia add aku . Dia buad acc0unt baru . Aku ta sedar pulak tu dia . Then , dy chat nan aku . Aku bukak FB mak aku and samakan gambar dia nan ex-b0yfriend aku . 0MG , memang dia . Huishh ! Apa dia nak . Dia cakap dia 1Adil . Memang lah ada budak kelas 1Adil nama sama nan dia . Tapi muka tak sama . Cara dia taip p0n aku dah tahu tu ex aku . Hurmm ,tape lah . Dia tahu menipu ,tapi tak cuk0p bag0s lagi . Aku tahu dia macam mana ,sebab aku pernah bercinte nan dia . Dia tu suka cari gad0 nan aku lah . --'

Thursday, 10 November 2011

Bye-bye Exam !

Muahahahah!! #jahatnye . Exam finally 0ver ! But , result ter0kk . 3C bhai !! Huh , nasib baik mak aku ta marah . Kl0 tak , mati aku . Aku ta berapa paham lah pasal markah periksa ney . Sekejap 75 dah A . Sekejap 80 A . hurm , aku nak 60 dah B . Senang sikit ! xD
Papep0n , aku tak sabar na pegy 0uting nan kekawan ! <3

Tuesday, 8 November 2011

:'(

Ta sangke dy buad aku cam ni . Aku rasa diperb0d0hkan lagi . Sekali lagi hati aku dipermainkan 0leh lelaki . HAHA! Na mati , tapi ta mati-2 p0n aku ney . Ta sanggup na id0p lagi . :'(

Thursday, 3 November 2011

Sedih (╥﹏╥)

0keyy . Naik gila aku dibuadnya . Dy ta ambik kesa LANGSUNG pasal aku dah . Perkhh! Superb giler la . Bila aku 0nline ,dy cepat-2 0ff . Wahh :'( !! Fine , reda jelah . Maybe dy lelaki TERAKHIR aku akan cinta . H0pefully ,dy paham perasaan aku . Aku kecik aty sangad nan dy . Perlukah aku lepaskan dy ? First time aku nanges sebab laki . Erhhh! Ta sukanya ! ಥ_ಥ
Dy pandang aku lain macam jea . Aku na cakap nan dy ,dy bla cm tu jea . Aku tadea tmpat na luahkan perasaan . S0 , bl0g ney lah satu-2 nye diari aku . Ramai b0le bce . #malu .
Hurm ,pape p0n . Dy tahu perasaan aku ,dy ptt h0rmat lah sikit . Ta suka aku cakap . Jangan buad aku sakit . :'(

Saturday, 29 October 2011

Menyampah !

Urghh ! Aku benci bet0l kal0 dy mengarah + kut0k aku . Macam kau pandai sangat lah na buad semua benda . Watepak men . Kau 2x5 jea nan aku , memekak pulak . Kau fitnah aku ,aku maafkan sebab dia b0le trima aku lagi . Kau patut bersyukur lah ! Tapi , kal0 kau buad lagi . S0ry lah . Memang semua 0rang selalu buad salah . Tapi kau patut sedar akan kesalahan kau . Bukan buad lagi kesalahan kau tu . Kau setan tahu tak ? Ta de hati per0t ! Ta berperikemanusiaan langsung ! Kau buad benda tu sebab na test kesetiaan aku ? Tu je ? Kau tu pat0t test kesetiaan kau dulu ! Cermin diri kau sendiri ! Jaga tepi kain kau lah laki ! Macam mana aku ta benci lelaki kal0 kau buad aku cam ni ? Kau ney tadea maruah ke ? Buad malu kaum sendiri . Hish !

Friday, 28 October 2011

Malas na baca buku . =..=''

Minggu depan samb0ng exam pulakk . Manusia macam aku ney na bukak buku ? Puihh ! Member aku kata kal0 aku bce buku ,memang kiamat lahh . #kurang aj0r -,- Aku ney memang ta suka membaca . Sebab nanti aku tid0 . Pelik an ? Bese lah ,aku kan gila . xD hurm , cakap pasal exam . Jumaat lepas aku exam math paper 2 . Gila gaban susah lah ! S0alan macam na bun0h aku jea . Semalam cikgu gertak aku pasal kertas math tu . Perkhh ,malu seyhh . Dah lah sk0la tadea electrik . Hujan pulak tu . Aku citer cerita hantu kat kawan-2 . Si Fakhrul tu cam nak nages jea . Aku gertak sikit , memang menjerit lah dy . HAHAHA! Na buad lagi lahh . :)

Monday, 24 October 2011

Saya b0san gila-gila !

0keyy . N0thing t0 d0 . My per0t dah berbunyi dan saya lapar . (padahal baru je makan) -.-
Hurmm , kata b0san . Tapi sebenarnye banyak lagi keje na buad . Just malas . (pasang lagu "The Lazy S0ng") memang LAZY lahh kan ? xD Sekarang final exam . Semua sib0k bce buku , saya sib0k menghadap lappy . #banggenya ! -,-"
Dah ar malas na menaip panjang-panjang .

Assalamualaikum ~

Cinta ? Think again !

0keyy . Cakap pasal cinta , aku dah menyampah . Hati aku dah TERTUTUP untuk terima lelaki dalam hid0p aku . Bukan maksud aku benci lelaki . Tapi cuk0plah sekadar sahabat . Semua percintaan mesti akan berakhir dengan penderitaan . Mula-2 c0uple best jea . Bila b0san , pe lagi . Start lahh tunjuk belang masing-2 . Curang bagai . Tu lahh 0rang yg ta tahu ape tu cinta . Jangan sebut perkataan tu kalau k0rang ta tahu apa maksud sebenarnye . Masa minta c0uple tak lain ta bukan d0rang akan cakap "saya tak akan tinggalkan awak" . "Saya tak akan pernah benci awak" , "Saya akan jaga awak sampai saya mati" . Last-2 , "kita putus" , "Aku benci kau" , "Kau sapa dalam hid0p aku?" HAHAHA ! Gila kelakar bila dikenangkan balik . Tu k0rang kata cinta ???? Ta patut lahh ! Haishh , baik aku st0p sebelum aku start tulis benda yg bukan-2 . -,-"

Bye-bye . Assalamualaikum ~ :)

I'm New Here !

0keyy . Aku da penat buad bl0g . Tadi dah buad 1 . Tapi ta tahu lahh nape ta b0le mas0k . 4 jam aku mengadap lappy ney . Adess . Letih . Aku ta makan dari pagi sebab bl0g ney . 0keyy , tu jea . Bye xD